رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود یک سامانه بارشی گسترده به کشور خبر داد که باعث بارش باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و برف در مناطق مرتفع خواهد شد. بر اساس پیشبینیها، این سامانه از فردا (دوشنبه) فعالیت خود را در بسیاری از استانهای کشور آغاز میکند.
با ورود یک سامانه بارشی جدید به کشور، وضعیت جوی بسیاری از استانها تغییر خواهد کرد. صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفتوگو با ایسنا اعلام کرد که این سامانه بارشی از فردا (دوشنبه ۲۸ آبانماه) تاثیرات خود را در استانهای مختلف خواهد گذاشت.
طبق پیشبینیها، در روز دوشنبه ۲۸ آبانماه بارش باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت در استانهای غربی کشور از جمله کرمانشاه، لرستان، ایلام و بخشهایی از خوزستان و چهارمحال و بختیاری رخ خواهد داد. در همین روز، برخی مناطق استانهای همدان، مرکزی و آذربایجان غربی نیز شاهد بارش باران خواهند بود. علاوه بر این، در مناطق مرتفع و سردسیر این استانها، بارش برف پیشبینی میشود.
در ادامه، سهشنبه ۲۹ آبانماه، علاوه بر مناطق مذکور، بارشها در برخی نقاط استانهای کردستان، زنجان، قزوین، قم، تهران و کهگیلویه و بویراحمد نیز شدت خواهد یافت. این شرایط جوی تا چهارشنبه ۳۰ آبانماه ادامه خواهد داشت و به مناطق بیشتری از کشور سرایت خواهد کرد.
پنجشنبه ۱ آذرماه نیز بارشهای پراکنده در خراسان شمالی و خراسان رضوی و ارتفاعات مرکزی البرز و زاگرس ادامه خواهد داشت.
در خصوص وضعیت تهران، پیشبینیها نشان میدهند که آسمان تهران فردا (۲۸ آبان) قسمتی ابری تا نیمه ابری خواهد بود و غبار رقیق در سطح شهر مشاهده میشود. با گذشت زمان، میزان ابرها افزایش یافته و گاهی وزش باد ملایم در تهران انتظار میرود. دما در پایتخت بین ۹ و ۱۶ درجه سانتیگراد تغییر خواهد کرد. در پس فردا (۲۹ آبان) نیز شرایط مشابه ادامه خواهد داشت و احتمال بارش پراکنده در برخی ساعات وجود دارد. دما نیز بین ۱۱ و ۱۶ درجه سانتیگراد پیشبینی میشود.
طبق پیشبینیها، در روزهای آینده، بجنورد با دمای ۲- درجه سانتیگراد به عنوان سردترین استان کشور شناخته خواهد شد، در حالی که بندرعباس با دمای ۳۲ درجه سانتیگراد گرمترین مرکز استانها خواهد بود.
دریای خزر در روز یکشنبه و شمال خلیج فارس در روزهای دوشنبه و سهشنبه وضعیت مواج خواهد داشت که برای فعالیتهای دریایی نیاز به احتیاط است.
مناطق تحت تاثیر بارشها: با توجه به شدت بارشها و احتمال وقوع رعد و برق، ساکنان استانهای یادشده باید برای شرایط جوی ناپایدار آماده باشند. استفاده از تدابیر احتیاطی در مسیرهای کوهستانی و شمال کشور توصیه میشود.
منبع:ایسنا
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟